Qui Som 2018-05-28T21:01:23+00:00

QUI SOM

La Pastisseria Sauleda va ser fundada a Sant Pol de Mar l’any 1968 per Salvador Sauleda.

Apassionat per la innovació constant, Salvador va transmetre a tot l’equip Sauleda la il·lusió, la creació constant de textures, sabors i nous reptes gastronòmics, acompanyats en tot moment per un tracte proper.

Proximitat i qualitat han estat durant aquests anys i continuen sent els lemes de Sauleda, que ofereix sempre als seus clients tot un món de possibilitats i experiències gastronòmiques.

Us convidem a emocionar-vos amb nosaltres!

QUI SOM

La Pastisseria Sauleda va ser fundada a Sant Pol de Mar l’any 1968 per Salvador Sauleda.

Apassionat per la innovació constant, Salvador va transmetre a tot l’equip Sauleda la il·lusió, la creació constant de textures, sabors i nous reptes gastronòmics, acompanyats en tot moment per un tracte proper.

Proximitat i qualitat han estat durant aquests anys i continuen sent els lemes de Sauleda, que ofereix sempre als seus clients tot un món de possibilitats i experiències gastronòmiques.

Us convidem a emocionar-vos amb nosaltres!.

EQUIP SAULEDA

Salvador Sauleda

Fundador, mestre pastisser i cuiner, és l’ADN i el referent en cadascuna de les fites que assoleix Sauleda. La seva passió per l’ofici l’ha portat a les taules dels millors restaurants del món buscant l’evolució constant.

Xavier Puigvert

Mestre pastisser de Sauleda, format al Gremi de Pastisseria i amb diversos cursos de formació a França i a Catalunya, compta amb més de 30 anys d’experiència creant pastissos que deixen empremta de la qualitat i de modernitat.

Pau Pociello

Cap de cuina, format a l’Escola d’hostaleria de Lloret. Va iniciar la seva carrera professional a Holanda i ha passat pels millors fogons del nostre país, com el Celler de Can Roca.

Iván Baixaries

Cap de producció, coordina tot l’engranatge de Sauleda, per aconseguir la plena satisfacció dels nostres clients. Amb un gran capacitat de treball, utilitza la seva experiència en els càterings més importants del nostre país com Gastrofira.

Mateu Closa

La incorporació més jove dels nostres puntals. Format al Gremi de Pastissers de Barcelona i a la Chocolate Academy de Vic, ha estat cap d’obrador en una les pastisseries més prestigioses de Barcelona. Metòdic i eficient, ha aportat un aire fresc de pastisseria actual i d’avantguarda.

GASTRONOMIA

ON SOM

Oficines Sauleda

Sot de les Vernedes, 20
(Pol. ind. Sot de les Vernedes)
Tel. 93 763 03 30
Fax: 93 763 26 13
08396 Sant Cebrià de Vallalta
Barcelona