Menú HUB 
(29 Setembre al 3 Octubre)

Primers / Primeros / Starters

  • Vichyssoise amb Crostons de Pa de Pagès (gluten, lactosa)
  • Vichyssoise con Picatostes de Pan de Pueblo
  • Vichyssoise with bread croutons
  • Amanida amb Formatge de Cabra, Maduixes i Anous (lactosa, fruits secs)
  • Ensalada con Queco de Cabra, Fresas y Nueces
  • Salad with Goat Chesse, Strawberries and Nuts
  • Ravioli al Funghi amb Salsa Carbonara (lactosa, gluten)
  • Ravioli al Funghi con Salsa Carbonara
  • Mushroom Ravioli with Carbonara Saure
  • Albergínia a la Parmigiana (lactosa)
  • Berenjena en Parmigiana
  • Eggplant in Parmesan Cheese

Segons/ Segundos / Main Courses

  • Broqueta de Pollastre adobat amb Salsa Teriyaki i Patates al Forn (soja,sulfits)
  • Brocheta de Pollo adobado con Salsa Teriyaki y Patatas al Horno
  • Marinated Chicken Skewer with Tereyaki sauce and Baked Potatoes
  • Canelons de Rostit amb Beixamel i Formatge (lactosa, gluten)
  • Canelones de Asado con Bechamel y Queso
  • Roast Cannelloni with Bechamel Sauce and Chesse
  • Risotto de Verdures (lactosa)
  • Risotto de Verduras
  • Pork chops with sweet potatoVegetable Risotto
  • Salmó a la Planxa amb Espàrrecs i Romesco (peix, sulfits,fruits secs) +2€
  • Salmon a la Plancha con Espárragos y Romesco (Supl 2€)
  • Grilled Salmon with Asparagus and Romesco (2€ suppl)

Postres / Desserts

  • Postres Can Sauleda (ou, làctics, gluten, fruits secs, sulfits)
  • Fruita del temps, Gelats variats i Iogurt
  • Fresh fruit, yoghurt and various ice creamsTots

Inclou Pa,beguda i postre / Incluye Pan ,bebida y postre / Includes Bread,drink and dessert

Tots els nostres productes poden contenir traces gluten, làctics i ou

Menú setmanal de Dimarts a Divendres (Tuesday to Friday) de 13:00 a 16:00

  • Menú complert (Full Menú) 14€ / Mig Menú (Half Menú) 10€

Menú de cap de setmana i festius (weekends and holidays)

  • Menú complert (Full Menú) 18€ / Mig Menú (Half Menú) 14€

Acceptem Vals Restaurant de : Sodexo – Tiquet Restaurant – Cheque Gourmet

Reserves al 93 256 67 07

cafeteria HUB Sauleda Barcelona

EQUIP SAULEDA

Salvador Sauleda

Fundador, mestre pastisser i cuiner, és l’ADN i el referent en cadascuna de les fites que assoleix Sauleda. La seva passió per l’ofici l’ha portat a les taules dels millors restaurants del món buscant l’evolució constant.

Xavier Puigvert

Mestre pastisser de Sauleda, format al Gremi de Pastisseria i amb diversos cursos de formació a França i a Catalunya, compta amb més de 30 anys d’experiència creant pastissos que deixen empremta de la qualitat i de modernitat.

Mateu Closa

La incorporació més jove dels nostres puntals. Format al Gremi de Pastissers de Barcelona i a la Chocolate Academy de Vic, ha estat cap d’obrador en una les pastisseries més prestigioses de Barcelona. Metòdic i eficient, ha aportat un aire fresc de pastisseria actual i d’avantguarda.

GASTRONOMIA

ON SOM

Sant Cebria Sot de les Vernedes, 20
(Pol. ind. Sot de les Vernedes)
Tel. 93 763 03 30
Fax: 93 763 26 13
email: nau@sauleda.cat
08396 Sant Cebrià de Vallalta
Barcelona
Sant Cebrià de Vallalta
Oficines Sauleda
Sant Cebrià de Vallalta
Sant Pol de Mar
Calella
Barcelona
Sant Pol de Mar Sant Pol de Mar
Manzanillo, 20
Tel. 93 760 04 65
email: manzanillo@sauleda.cat
08395 Sant Pol de Mar
Barcelona
Sant Cebrià de Vallalta
Sant Pol de Mar
Calella
Barcelona
Calella Calella
Carrer de Sant Joan, 61
Tel. 93 769 40 86
email: calella@sauleda.cat
08370 Calella
Barcelona
Sant Cebrià de Vallalta
Sant Pol de Mar
Calella
Barcelona
Hub Barcelona
Plaça de les Glòries Catalanes, 37
Tel. 932 56 68 00
email: hub@sauleda.cat
08018 Barcelona
Barcelona
Sant Cebrià de Vallalta
Sant Pol de Mar
Calella
Barcelona