Crispetes de colors especiades

Sandwich de rave  i formatge fresc

Assortiment de bastonets salats (sèsam, ametlla, festucs, formatge..)

Brioixet de pollastre amb “Mole”

Rull de salmó i formatge fresc

Dàtils amb mousse d’ànec i tòfona

Cullereta de gelatina de meló amb pernil

Mil fulls de pernil dolç i formatge caramel·litzat 

Xapateta amb dauets de tomàquet i verat

Gotet de brots germinats i iogurt

Mi-cuit de foie amb figues i base de pa de plàtan

"tximequi" de samfaina i brandada de bacallà

Bastonet de pasta filo i botifarra de ceba amb caramel de remolatxa

Tonyina fresca amb compota de tomàquet fresca i oli d'alfàbrega

Arròs basmati amb soja

Farcellet de falsa angula i salmó marinat

Tartaleta de llavors amb "cebiche" de mero

Formatge fresc amb dauets de préssec sobre base de pa de plàtan

Agulles de pollastre a l'ast

Cullereta de tomàquet aromatitzat i brandada de bacallà

Cactus de calamar i calamar a la romana

Cullereta de patates braves, amb maionesa de wasabi

Bombo de fua i cacau

Gotet de brandada de bacallà i pebrot escalivat i pinyons

Raviolis xinesos amb soja

Cullereta de gamba d’Arenys i escarxofa

Hamburguesa de peix espasa

Broqueta de melo i parmesà

Torradeta salada, de quiche lorraine d’espinacs i xiitake

Piruleta de tomàquet i formatge parmesà